Wielkanocne dania z zakręconymi dekoracjami

Porcje
6
Porcje
6
Składniki
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Sposób przygotowania
  1. Przy pomocy zoodlera przygotuj warzywne dekoracje z: marchewek, rzodkiewek, ogórków kiszonych i zielonych.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Przy pomocy ogórków kiszonych udekorujesz m.in. kanapki z pasztetem…
  3. …oraz sałatkę śledziową.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Na wielkanocnym stole nie brakuje również deski z wędlinami. W tym roku możesz je ozdobić przy pomocy zoodlowanych marchewek i rzodkiewek.
  5. Natomiast na spiralkach z ogórków zielonych możesz ułożyć jajka faszerowane. Będą wyglądać idealnie!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Zoodlowane warzywa staną się również ciekawą dekoracją koreczków z łososiem.
  7. Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska