Kategorie PrzekąskiSłodkościŚniadania

Wilgotny chlebek bananowo-czekoladowy

Takie śniadania to moglibyśmy jeść codziennie, a Wy? ?❤? Po prostu jest to kombinacja perfekcyjna ?

Wilgotny chlebek bananowo-czekoladowy15
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wilgotny chlebek bananowo-czekoladowy
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą produkty sypkie, a więc: mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, szczyptę soli i kakao. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą produkty sypkie, a więc: mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, szczyptę soli i kakao. Dokładnie wymieszaj.
  2. W mikserze połącz ze sobą masło i brązowy cukier. Następnie zacznij dodawać stopniowo jajka, puree bananowe oraz wcześniej przygotowany miks.
    W mikserze połącz ze sobą masło i brązowy cukier. Następnie zacznij dodawać stopniowo jajka, puree bananowe oraz wcześniej przygotowany miks.
  3. Jako ostatni element dodaj posiekaną czekoladę. Przelej do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Po tym czasie wyłącz piekarnik, ale nie wyciągaj chlebka jeszcze przez 10 minut.
    Jako ostatni element dodaj posiekaną czekoladę. Przelej do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 55 minut (temp. 180 stopni Celsjusza). Po tym czasie wyłącz piekarnik, ale nie wyciągaj chlebka jeszcze przez 10 minut.
  4. I to wszystko!
    I to wszystko!
Wilgotny chlebek bananowo-czekoladowy

A myślicie, że co jemy na śniadanie? Zwykły 🍞? Nie ma opcji! 😉👌PRZEPIS 👉 https://pysznosci.pl/225045

Posted by Pyszności on Monday, August 6, 2018
225045