Wiosenne soki

Porcje
3
Porcje
3
Składniki
Zielony
Pomarańczowy
Czerwony
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Sposób przygotowania
Zielony sok
  1. Aby przygotować zielony sok na wiosnę, umieść w wyciskarce: brokuł, ogórki gruntowe, koper włoski i limonkę.
  2. Gotowy sok udekoruj według upodobania.
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Pomarańczowy sok
  1. Czas na pomarańczy miks. Tym razem umieść w wyciskarce: młode marchewki, jabłka i grejpfrut.
  2. Przelej do szklanek i ciesz się smakiem pysznego napoju.
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Czerwony sok
  1. I na koniec sok w czerwonej kolorystyce. Po raz ostatni umieść w wyciskarce: pomidory malinowe, cytrynę oraz selery naciowe.
  2. Smacznego!
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska