Wołowe paluchy na patyku

Oto kolejna ciekawa inspiracja, która na stałe zagości w Waszym menu. Same Pyszności! ❤??

Wołowe paluchy na patyku6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wołowe paluchy na patyku
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą wołowinę, jajka, pietruszkę, papryczki chilli, sól, pieprz oraz słodką paprykę. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą wołowinę, jajka, pietruszkę, papryczki chilli, sól, pieprz oraz słodką paprykę. Dokładnie wymieszaj.
  2. Z powstałej mieszanki stwórz mięsne paluchy na patyku (jak na zdjęciu poniżej). Nie zapomnij aby w środku ukryć kawałek żółtego sera.
    Z powstałej mieszanki stwórz mięsne paluchy na patyku (jak na zdjęciu poniżej). Nie zapomnij aby w środku ukryć kawałek żółtego sera.
  3. Smaż na patelni przez 15 minut.
    Smaż na patelni przez 15 minut.
  4. Gotowe!
    Gotowe!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×