Wrap faszerowany nadzieniem śmietanowo-serowym z kurczakiem, awokado i pietruszką

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie wrapa faszerowanego nadzieniem śmietanowo-serowym z kurczakiem, awokado i pietruszką.

Wrap faszerowany nadzieniem śmietanowo-serowym z kurczakiem, awokado i pietruszką
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wrap faszerowany nadzieniem śmietanowo-serowym z kurczakiem, awokado i pietruszką
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce dobrze wymieszaj ze sobą kurczaka, pietruszkę, awokado i serek śmietankowy.
    W misce dobrze wymieszaj ze sobą kurczaka, pietruszkę, awokado i serek śmietankowy.
  2. Do każdego placka tortilli nałóż starty żółty ser i przygotowany wcześniej farsz.
    Do każdego placka tortilli nałóż starty żółty ser i przygotowany wcześniej farsz.
  3. Każdą tortillę zawiń w wrapa.
    Każdą tortillę zawiń w wrapa.
  4. Rozgrzej patelnię a następnie włóż na nią wrapy. Smaż z dwóch stron przez ok 5-7 minut.
    Rozgrzej patelnię a następnie włóż na nią wrapy. Smaż z dwóch stron przez ok 5-7 minut.
  5. Po 5-7 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż wrapy na talerz.
    Po 5-7 minutach zdejmij patelnię z ognia i przełóż wrapy na talerz.
  6. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×