Zakręcona krowa, czyli wołowa rolada

Tym razem przychodzimy z przepisem na pyszną roladę, w której dominuje mięso ? Jeśli lubicie takie połączenia, ten przepis powstał właśnie dla Was ❤️

Zakręcona rolada z piekarnika10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zakręcona rolada z piekarnika
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą mięso wołowe, bułkę tartą, sól, słodką paprykę, pieprz oraz musztardę. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą mięso wołowe, bułkę tartą, sól, słodką paprykę, pieprz oraz musztardę. Dokładnie wymieszaj.
  2. Na papierze do pieczenia ułóż dwa rzędy z boczku w plastrach. Na wierzchu stwórz kolejną warstwę z mieszanki z mięsem wołowym.
    Na papierze do pieczenia ułóż dwa rzędy z boczku w plastrach. Na wierzchu stwórz kolejną warstwę z mieszanki z mięsem wołowym.
  3. Następnie ułóż plastry żółtego sera oraz szpinak.
    Następnie ułóż plastry żółtego sera oraz szpinak.
  4. Zwiń w rulon i wstaw do piekarnika na ok. 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Zwiń w rulon i wstaw do piekarnika na ok. 30 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×