Kategorie Przekąski

Zapiekana bagietka z pysznym bekonowo-serowym farszem. Takie śniadania to ja po prostu kocham!

Śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. To właśnie dzięki niemu, zyskujemy energii na wykonywanie dalszych, codziennych czynności. Jeżeli w twoim menu śniadaniowym, zagościła monotonia i koniecznie chcesz to zmienić, to znajdujesz się w idealnym miejscu.

Już za chwilę pokażę ci jak przyrządzić wspaniałe śniadanie, które jest po prostu przepyszne. Będzie to zapiekana bagietka z bekonowo-serowym farszem. Mmm, na sam widok cieknie mi ślinka.

Przepis znajdziesz poniżej.

Zapiekana bagietka z pysznym bekonowo-serowym farszem. Takie śniadania to ja po prostu kocham!
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zapiekana bagietka z pysznym bekonowo-serowym farszem. Takie śniadania to ja po prostu kocham!
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Do miski wbij jajka i dokładnie je rozmieszaj. Następnie dodaj do nich mleko, szczypiorek, boczek, ser cheddar i ser gouda. Dobrze wymieszaj, aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły.
    Do miski wbij jajka i dokładnie je rozmieszaj. Następnie dodaj do nich mleko, szczypiorek, boczek, ser cheddar i ser gouda. Dobrze wymieszaj, aby wszystkie składniki się ze sobą połączyły.
  2. Na samej górze bagietki, wytnij z niej długiego prostokąta i wyciągnij go. Powtórz tą samą czynność z drugą bagietką.
    Na samej górze bagietki, wytnij z niej długiego prostokąta i wyciągnij go. Powtórz tą samą czynność z drugą bagietką.
  3. Za pomocą łyżki, nałóż przygotowany wcześniej farsz do bagietek. Następnie włóż je do piekarnika rozgrzanego do 175 stopni C i piecz przez 25 minut.
    Za pomocą łyżki, nałóż przygotowany wcześniej farsz do bagietek. Następnie włóż je do piekarnika rozgrzanego do 175 stopni C i piecz przez 25 minut.
  4. Po 25 minutach wyjmij bagietki z piekarnika. Możesz pokroić je na mniejsze kawałki.
    Po 25 minutach wyjmij bagietki z piekarnika. Możesz pokroić je na mniejsze kawałki.
  5. Smacznego!

Takie śniadania to ja po prostu uwielbiam!

Posted by Pyszności on Sunday, June 26, 2016
107297