Zapiekane bułki z szynką i serem

zapiekane bułki z szynką i serem

Zapiekane bułki z szynką i serem to sprawdzony przepis zarówno na smaczne śniadanie, jak i kolację. To po prostu idealna kombinacja!

Zobacz także: Serduszkowe pankejki z owocami i orzechami

Zapiekane bułki z szynką i serem4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zapiekane bułki z szynką i serem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ponacinaj bułkę w kilku miejscach.
    Ponacinaj bułkę w kilku miejscach.
  2. Następnie przygotuj mieszankę z: jajek, soli, pieprzu, oliwy z oliwek, słodkiej papryki, czosnku i posiekanej pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    Następnie przygotuj mieszankę z: jajek, soli, pieprzu, oliwy z oliwek, słodkiej papryki, czosnku i posiekanej pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
  3. Rozprowadź mieszankę na bułce.
    Rozprowadź mieszankę na bułce.
  4. W powstałych kieszonkach umieść szynkę i ser. Piecz bułeczki przez 10 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).
    W powstałych kieszonkach umieść szynkę i ser. Piecz bułeczki przez 10 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×