Zapiekanka z pieczarkami na 4 sposoby

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
Farsz-4 porcje
1 smak na 4 porcje
2 smak na 4 porcje
3 smak na 4 porcje
4 smak na 4 porcje
Sposób przygotowania
  1. Na patelni przygotuj farsz z pieczarek. W tym celu podsmaż cebulkę, po czym dodaj pieczarki, sól, pieprz oraz sok z cytryny.
  2. Podziel bagietki na pół. Następnie rozsmaruj masło i farsz z pieczarek. Nie zapomnij również o mozzarelli.
  3. Na pierwszej bagietce ułóż dodatkowo szynkę, na drugiej kiełbasę śląską, na trzeciej mini salami, a na czwartej szynkę parmeńską. Wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Gotowe zapiekanki udekoruj pozostałymi składnikami.
  5. Smacznego!