Wirtualna Polska

Zielone jajo z awokado

zielone jajo z awokado

Zielone jajo z awokado stanie się hitem tych wakacji. Nie dość, że fajnie się prezentuje, to jeszcze genialne smakuje. Po prostu palce lizać!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość. Pyszną przekąskę przygotujesz w prosty i błyskawiczny sposób dzięki Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Genialne kulki z guacamole

Zielone jajo z awokado2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zielone jajo z awokado
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą: mieloną wołowinę, słodką paprykę, suszony czosnek, kmin rzymski, ostrą paprykę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    W misce połącz ze sobą: mieloną wołowinę, słodką paprykę, suszony czosnek, kmin rzymski, ostrą paprykę, sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Podziel awokado na dwie części i pozbądź się pestki.
    Podziel awokado na dwie części i pozbądź się pestki.
  3. W środku umieść kawałek cheddara. Dopraw solą i pieprzem.
    W środku umieść kawałek cheddara. Dopraw solą i pieprzem.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Owiń awokado mięsną mieszanką i owiń boczkiem.
    Owiń awokado mięsną mieszanką i owiń boczkiem.
  5. Umieść zielone jajka w Ovi i posmaruj sosem BBQ. Piecz przez 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Umieść zielone jajka w Ovi i posmaruj sosem BBQ. Piecz przez 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×