zielone szparagi otulone ciastem francuskim
Kategorie PrzekąskiPrzepisy

Zielone szparagi otulone ciastem francuskim

Genialne zielone szparagi otuliliśmy ciastem francuskim. Co więcej, dodaliśmy do środka szynkę i ser. I tak oto powstała idealna przekąska dla całej rodziny 😍

Zobacz także: Tacosy z batatów

Zielone szparagi otulone ciastem francuskim8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zielone szparagi otulone ciastem francuskim
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Podziel ciasto francuskie na 8 kwadratów.
    Podziel ciasto francuskie na 8 kwadratów.
  2. Na każdym kwadracie ułóż szparagi, szynkę i ser.
    Na każdym kwadracie ułóż szparagi, szynkę i ser.
  3. Teraz zwiń wystające końce do środka. Po czym przełóż przekąskę na papier do pieczenia i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Nie zapomnij doprawić solą i pieprzem. Na koniec wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Teraz zwiń wystające końce do środka. Po czym przełóż przekąskę na papier do pieczenia i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Nie zapomnij doprawić solą i pieprzem. Na koniec wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!
zielone szparagi otulone ciastem francuskim
299406