Kategorie Przekąski

Ziemniaczana miseczka zapiekana z serem i boczkiem

Dzisiaj w naszej kuchni króluje ziemniak, który stał się głównym budulcem pysznych miseczek. Równie smaczne jest nadzienie oryginalnych naczyń. Razem tworzą oryginalny miks, który pokochasz od pierwszego kęsa.

Ziemniaczana miseczka zapiekana z serem i boczkiem8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ziemniaczana miseczka zapiekana z serem i boczkiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą ugotowane ziemniaki, jajko, pietruszkę, ser oraz masło.
    W misce połącz ze sobą ugotowane ziemniaki, jajko, pietruszkę, ser oraz masło.
  2. Powstałą mieszankę umieść w rękawie cukierniczym i stwórz ziemniaczane miseczki.
    Powstałą mieszankę umieść w rękawie cukierniczym i stwórz ziemniaczane miseczki.
  3. W każdej miseczce umieść kawałki boczku oraz ser camembert.
    W każdej miseczce umieść kawałki boczku oraz ser camembert.
  4. Ziemniaczane miseczki piecz w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku przez 15 minut.
    Ziemniaczane miseczki piecz w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku przez 15 minut.
  5. Smacznego!
    Smacznego!
Ziemniaczana miseczka zapiekana z serem i boczkiem

Tym razem prezentujemy Wam ziemniaczaną miseczkę z genialnym nadzieniem 😋 Takim pysznościom nie sposób odmówić!😍😉😋

Opublikowany przez Pyszności Piątek, 8 września 2017
207047