Wirtualna Polska

Ziemniaczane przekąski z salami

ziemniaczane przekąski z salami

Ziemniaczane przekąski z salami to genialna receptura, którą warto mieć zawsze pod ręką. Dzięki niej przygotujesz oryginalne przystawki, które zachwycą wszystkich gości!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Nasze ziemniaki nabrały ciekawych kształtów dzięki Zoodlerowi marki Philips.

Zobacz także: Tarta z ciasta francuskiego z zoodlowanymi ziemniakami

Ziemniaczane przekąski12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ziemniaczane przekąski
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Przy pomocy Zoodlera nadaj ciekawy kształt obranym ziemniakom.
    Przy pomocy Zoodlera nadaj ciekawy kształt obranym ziemniakom.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Teraz połącz je w dużej misce z cheddarem, oregano, solą, pieprzem, słodką papryką, czosnkiem oraz olejem roślinnym. Dokładnie wymieszaj.
    Teraz połącz je w dużej misce z cheddarem, oregano, solą, pieprzem, słodką papryką, czosnkiem oraz olejem roślinnym. Dokładnie wymieszaj.
  3. Umieść ziemniaczaną mieszankę w formie na muffiny.
    Umieść ziemniaczaną mieszankę w formie na muffiny.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Na wierzchu umieść plastry salami. Teraz wstaw do piekarnika na 25-30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Na wierzchu umieść plastry salami. Teraz wstaw do piekarnika na 25-30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×