in ,

Genialne zrazy z kapustą włoską z patelni

Oto pomysł na pyszne zrazy z kapustą w zielonym wydaniu. Z pewnością będziesz zachwycona!

Zobacz także: Przepis na łososia w cieście francuskim

Genialne zrazy z kapustą włoską
Genialne zrazy z kapustą włoską
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu
Podstawowe składniki
Sos

Sposób przygotowania:

  1. Umieść w misce liście kapusty. Następnie zalej je wodą i wstaw na kilkadziesiąt sekund do mikrofalówki.
    Umieść w misce liście kapusty. Następnie zalej je wodą i wstaw na kilkadziesiąt sekund do mikrofalówki.
  2. Schab wieprzowy roztłucz przy pomocy tłuczka. Po czym dopraw czosnkiem, solą i pieprzem.
    Schab wieprzowy roztłucz przy pomocy tłuczka. Po czym dopraw czosnkiem, solą i pieprzem.
  3. Zwiń kapustę w rulon, po czym umieść na schabie i ponownie stwórz rulonik.
    Zwiń kapustę w rulon, po czym umieść na schabie i ponownie stwórz rulonik.
  4. Obtocz w mące i podsmaż na patelni. Następnie odstaw na bok.
    Obtocz w mące i podsmaż na patelni. Następnie odstaw na bok.
  5. Na tej samej patelni podsmaż cebulę, pomidory krojone, zioła prowansalskie, kmin rzymski, sól oraz pieprz. Ponownie dodaj zraziki z kapustą i duś pod przykryciem przez 15 minut.
    Na tej samej patelni podsmaż cebulę, pomidory krojone, zioła prowansalskie, kmin rzymski, sól oraz pieprz. Ponownie dodaj zraziki z kapustą i duś pod przykryciem przez 15 minut.
  6. Smacznego!
    Smacznego!