Zupa szparagowa w postaci kremu

zupa szparagowa w postaci kremu

Zupa szparagowa w postaci kremu to gotowy przepis na idealny obiad ❤️ Jest nie tylko smaczna, ale i mega prosta w przygotowaniu. Czego chcieć więcej?

Efekt aksamitnej konsystencji naszej zupy uzyskaliśmy dzięki blenderowi próżniowemu marki Philips.

Zobacz także: Pomarańczowy koktajl

Zupa szparagowa4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Zupa szparagowa
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Podziel szparagi na mniejsze kawałki.
    Podziel szparagi na mniejsze kawałki.
  2. Następnie na masełku podsmaż cebulę, ząbki czosnku i szparagi.
    Następnie na masełku podsmaż cebulę, ząbki czosnku i szparagi.
  3. Jako kolejny składnik dodaj bulion warzywny i gotuj przez chwilę.
    Jako kolejny składnik dodaj bulion warzywny i gotuj przez chwilę.
  4. Przełóż mieszankę do blendera. Dodaj miąższ z cytryny, pieprz i sól. Zblenduj całość, aby uzyskać aksamitną konsystencję.
    Przełóż mieszankę do blendera. Dodaj miąższ z cytryny, pieprz i sól. Zblenduj całość, aby uzyskać aksamitną konsystencję.
  5. Udekoruj zupę szparagami, śmietanką i pestkami dyni. Smacznego!
    Udekoruj zupę szparagami, śmietanką i pestkami dyni. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×