Wirtualna Polska

Bagietka z mięsnym farszem

Bagietka z mięsnym farszem

Bagietka z mięsnym farszem skradła nasze serca od pierwszego kęsa. Wystarczy naprawdę niewiele, aby przygotować pyszną przekąskę dla swoich bliskich.

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Naszą bagietkę przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Ziemniaczki hasselback z Ovi

Bagietka z mięsnym farszem9
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Bagietka z mięsnym farszem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsnej mieszanki. W tym celu połącz w misce: mięso mielone, pieprz, tymianek, majeranek, sól oraz słodką paprykę.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsnej mieszanki. W tym celu połącz w misce: mięso mielone, pieprz, tymianek, majeranek, sól oraz słodką paprykę.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Jako kolejne składniki dodaj cebulę, czosnek, passatę pomidorową oraz natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
    Jako kolejne składniki dodaj cebulę, czosnek, passatę pomidorową oraz natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
  3. Podziel bagietkę na mniejsze części.
    Podziel bagietkę na mniejsze części.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. W każdym elemencie umieść wcześniej przygotowany farsz.
    W każdym elemencie umieść wcześniej przygotowany farsz.
  5. Tak przygotowane części bagietki ułóż w Ovi i posyp żółtym serem, następnie piecz przez 10-12 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Tak przygotowane części bagietki ułóż w Ovi i posyp żółtym serem, następnie piecz przez 10-12 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Gotowe danie udekoruj posiekaną pietruszką. Smacznego!
    Gotowe danie udekoruj posiekaną pietruszką. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×