Wirtualna Polska

Pyszna przekąska z bagietki

Pyszna przekąska z bagietki

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie pysznej przekąski z bagietki. Będzie hitem każdej imprezy!

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Pyszna przekąska z bagietki
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszna przekąska z bagietki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Rozkrój bagietkę i nakładaj do niej kolejno: majonez, salami, starty ser żółty, keczup, ser żółty w plastrach, keczup, majonez, salami, keczup, starty ser żółty.
    Rozkrój bagietkę i nakładaj do niej kolejno: majonez, salami, starty ser żółty, keczup, ser żółty w plastrach, keczup, majonez, salami, keczup, starty ser żółty.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Ułóż plastry boczku poziomo, jeden pod drugim. Na środku ułóż bagietkę. Następnie zawiń plastry boczku do środka. Włóż bagietkę do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i piecz przez 20 minut.
    Ułóż plastry boczku poziomo, jeden pod drugim. Na środku ułóż bagietkę. Następnie zawiń plastry boczku do środka. Włóż bagietkę do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni C i piecz przez 20 minut.
  3. Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.
    Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. I gotowe.
    I gotowe.
  5. Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×