Wirtualna Polska

Pulpeciki w cukinii

Pulpeciki w cukinii

Cukinię połączyliśmy z pulpecikami, tworząc coś niesamowitego i smacznego jednocześnie ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Pulpeciki w cukinii4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pulpeciki w cukinii
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Mięso
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Sposób przygotowania:

  1. Podziel cukinie na pół i usuń ich środek.
    Podziel cukinie na pół i usuń ich środek.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Następnie przełóż je do formy do pieczenia i dopraw solą, pieprzem oraz suszonymi pomidorami. Nie zapomnij także o oliwie z oliwek. Wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Następnie przełóż je do formy do pieczenia i dopraw solą, pieprzem oraz suszonymi pomidorami. Nie zapomnij także o oliwie z oliwek. Wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie przygotuj pulpety. W tym celu połącz mięso, jajko, natkę pietruszki, czosnek, suszone pomidory, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    W międzyczasie przygotuj pulpety. W tym celu połącz mięso, jajko, natkę pietruszki, czosnek, suszone pomidory, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Uformuj pulpety i smaż na patelni, dodając po chwili pomidorowy sos. Przenieś pulpety do cukinii i posyp żółtym serem. Wstaw ponowie do piekarnika, tym razem na 5 minut.
    Uformuj pulpety i smaż na patelni, dodając po chwili pomidorowy sos. Przenieś pulpety do cukinii i posyp żółtym serem. Wstaw ponowie do piekarnika, tym razem na 5 minut.
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×