Wirtualna Polska

Wędzone kieszonki

Wędzone kieszonki

Takie kieszonki moglibyśmy jeść na okrągło, a Ty? ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wędzone kieszonki2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Wędzone kieszonki
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Owiń kawałki sera w szynkę.
    Owiń kawałki sera w szynkę.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Następnie podziel ciasto francuskie na kilka pasów i ułóż na każdym szynkę i ser. Posyp tymiankiem i zwiń.
    Następnie podziel ciasto francuskie na kilka pasów i ułóż na każdym szynkę i ser. Posyp tymiankiem i zwiń.
  3. Każdą kieszonkę ponacinaj i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
    Każdą kieszonkę ponacinaj i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Posyp tymiankiem i czosnkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Posyp tymiankiem i czosnkiem. Następnie wstaw do piekarnika na 20 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×