Publikacje autora Sebastian Lubera
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Sałatka makaronowa z pieczarkami i ziarnami słonecznika to ulubiona opcja mojej rodziny
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Do jajecznicy dodaję dwa specjalne dodatki. Jest tak dobra, że muszę robić ją z podwójnej porcji
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Faszeruję pieczarki i układam je na grillu. Kiedy je serwuję, znikają w mgnieniu oka
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Zupa pieczarkowa z tego przepisu jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Każdy się nią zachwyca
Zapisz na później
Sebastian Lubera
Z serwisem Pyszności związany od 6 lat. Jego wykształcenie nie ma nic wspólnego z gotowaniem, ale gdy opuścił rodzinny dom, zamiast tęsknoty w sercu, znalazł… głód. W gotowaniu jego najlepszymi przyjaciółmi są nóż szefa kuchni i patelnia – bo im mniej naczyń do mycia, tym szczęśliwszy Sebastian. Kocha klasykę – polski schabowy w niedzielę to świętość, ale w jego menu znajdą się też smaki z całego świata. Gdy nie smakuje, gotuje i kombinuje to miesza się na parkiecie – bo prywatnie to zagorzały fan bachaty i salsy.