Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Zaloguj
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
Pasztet
4 września 2025
Karol Wiak
Koniec z suchym i przywierającym do foremki pasztetem. Ten banalny sposób doda mu też smaku
Zapisz na później
30 sierpnia 2025
Dominika Zaremba
Pasztet tak dobry, że zjesz nawet bez chleba. Bez grama chemii i zbędnego tłuszczu
Zapisz na później
2 sierpnia 2025
Ewa Zwolak
Do pasztetu z cukinii dorzucam ekstra składnik. Te sklepowe nie mają z nim szans
Zapisz na później
21 kwietnia 2025
Ewa Zwolak
Pasztet po świętach zamroź w ten sposób. Po rozmrożeniu będzie smakował jak świeży
Zapisz na później
17 kwietnia 2025
Ewa Zwolak
Najgorszy błąd przy pasztecie. Na pewno będzie rozpadał się w czasie krojenia
Zapisz na później
15 kwietnia 2025
Ewa Malinowska
Strzelczyk robi najlepszy pasztet na Wielkanoc. Jest kremowy, wilgotny i nie rozpada się
Zapisz na później
12 kwietnia 2025
Ewa Malinowska
Dorzucam te owoce do pasztetu. Przepisu pozazdrościła nawet teściowa
Zapisz na później
9 kwietnia 2025
Marcin Michałowski