18 pięknych ciast, których przygotowanie zajęło nawet 3 dni. Z talerza znikały znacznie szybciej

Mama dwójki dzieci zabrała się za pieczenie. Na talerzach spełnia marzenia swoich dzieci. Czasami dość czasochłonne marzenia :)

Obrazek
Ewa

#1 Truskawkowo-malinowa panna cotta

Obrazek

#2 Chyba wiadomo, jaką "bajkę" lubi starszy syn

Obrazek

#3 Malinowe ciasto i bazyliowy smok

Obrazek

#4 Wytrawny placek z wołowiny w gwiezdnym wydaniu

Obrazek

#5 Zakochani w świetle księżyca

Obrazek

#6 Jagodowe ciasto z malinami i liśćmi truskawek

Obrazek

#7 To co, tańczymy?

Obrazek

#8 Ogr-wirus wygląda naprawdę przerażająco

Obrazek

#9 Najbrzydsza ryba świata w słodkim wydaniu

Obrazek

#10 Nawet kolory się zgadzają

Obrazek

#11 Kilka się rozsypało

Obrazek

#12 Uwielbiam ten pomysł na tort

Obrazek

#13 Świąteczny, nieco prostszy klimat

Obrazek

#14 Poplątane macki

Obrazek

#15 Prosty przekaz

Obrazek

#16 Raj perfekcjonisty

Obrazek

#17 Idealny smok

Obrazek

#18 Sprytne wykorzystanie macek

Obrazek

Wybrane dla Ciebie

Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Syp do kawy zamiast białego cukru. Będzie słodka, ale znacznie zdrowsza
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
Te krokiety smakują mi bardziej niż z kapustą. Leśny farsz bije inne na głowę
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
W Poznaniu robią kompot z korbola na zimę. Najlepszy jest po 3 miesiącach
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Wsyp na patelnię, zanim wlejesz olej. Nie będzie pryskać podczas smażenia
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Dolej do zupy dyniowej. Mocno podkręci jej smak i nie będzie mdła
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Bułgarzy jedzą na śniadanie. Podobną breję robiło się w PRL-u
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Najlepszy przepis na kopytka. Dzięki odpowiedniej proporcji składników wychodzą mięciutkie jak gąbeczka
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Dodaję 1 łyżkę, aby się nie sklejały. Zobaczyłam, jak robią to w restauracji
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Koleżanka z Włoch zrobiła peperonatę. Tak aromatycznego gulaszu dawno nie jadłam
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Takich grzybów nie susz pod żadnym pozorem. Mogą zamienić się w truciznę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Smakuje jak w szkolnej stołówce. Znajoma kucharka zdradziła, jak gotowało się pomidorówkę
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze
Za każdym razem dodaję do kotletów mielonych. Wychodzą mięciutkie i soczyste jak w mlecznym barze