PrzepisŚniadanieBułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert

Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert

Bułeczki zapiekane z boczkiem i serem camembert
Pyszności

16.12.2017 16:58, aktual.: 17.12.2017 19:12

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Jeśli szukacie pomysłu na pyszne śniadanie, nie możecie przegapić tego przepisu. Dzięki niemu przygotujecie bułeczki w wyjątkowym wydaniu.

Składniki:

  1. 3 szt. bułki
  2. 120 g ser camembert
  3. 3 plastry boczek podsmażony
  4. 1/4 szkl. masło czosnkowe
Sposób przygotowania:

1. Ser camembert podziel na mniejsze kawałki.

Obraz

2. Bułkę ponacinaj jak na zdjęciu poniżej.

Obraz

3. W powstałych otworach umieść ser i podsmażone kawałki boczku.

Obraz

4. Umieść bułki w formie do pieczenia i posmaruj je masłem czosnkowym.

Obraz

5. Zapiekaj bułeczki przez 10 minut w rozgrzanym do 180°Celsjusza piekarniku.

Obraz

6. I to wszystko!

Obraz
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także