PrzepisChrupiąca przekąska z indyka na patyku
Chrupiąca przekąska z indyka na patyku
Pyszności
24.02.2021 17:00, aktual.: 27.02.2021 11:18
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Szukasz pomysłu na ciekawą przekąskę, którą będziesz mogła zaserwować swoim bliskim na ciepło? Chrupiąca przekąska z indyka na patyku sprawdzi się w tej roli idealnie!
Składniki:
- 500 g mielone mięso z indyka
- 2 szt. jajka
- 1/2 szkl. bułka tarta
- 1/3 szkl. parmezan
- 1/4 szkl. pietruszka posiekana
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
- 300 g żółty ser
- 5 plastrów boczek
Sposób przygotowania: