PrzepisKolacjaCrostini cotto z pesto z rukoli
Crostini cotto z pesto z rukoli
Crostini cotto z pesto z rukoli i nie potrzebujesz nic więcej, aby zaserwować swoim bliskim przepyszną kolację. Ślinka cieknie od samego patrzenia!
Pyszności
08.06.2021 | aktual.: 09.06.2021 15:07
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Pesto z rukoli do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze ręcznym On the Go marki Philips.
Składniki:
Pozostałe składniki
- 1 szt. chleb pszenny
- 8 łyżek oliwa z oliwek
- 6 szt. szynka gotowana plastry
- 200 g mozzarella
Pesto z rukoli
- 80 g rukola
- 25 g orzeszki pini podprażone
- 1-2 ząbki czosnek
- 100 ml oliwa z oliwek
- 1/2 łyżeczki sól morska
- 100 g parmezan
Sposób przygotowania: