PrzepisDeser neapolitański
Deser neapolitański
Deser neapolitański w pucharku nie tylko świetnie smakuje, ale i genialnie się prezentuje. Takie połączenia lubimy najbardziej ❤️
Pyszności
11.03.2020 | aktual.: 16.08.2020 18:05
W przygotowaniu genialnych słodkości pomógł nam blender marki Philips.
Składniki:
1 warstwa
- 150 g gorzka czekolada
- 350 g mleko skondensowane
- 200 ml śmietanka 30%
- 150 ml wrzątek
- 1 szt. galaretka krystaliczna
3 warstwa
- 350 ml mleko skondensowane
- 200 g śmietanka 30%
- 150 ml wrzątek
- 1 szt. galaretka truskawkowa
- 1 szkl. truskawki
2 warstwa
- 150 g biała czekolada
- 350 g mleko skondensowane
- 200 ml śmietanka 30%
- 150 ml wrzątek
- 1 szt. galaretka krystaliczna
Sposób przygotowania: