PrzepisPrzekąskiJajka faszerowane w panierce - idealna przekąska
Jajka faszerowane w panierce - idealna przekąska
Jak zrobić jajka faszerowane w panierce? To bardzo proste, a zarazem efektowne danie, które nada się na wiele okazji. Co więcej, jego przygotowanie jest bajecznie proste!
Pyszności
28.03.2018 | aktual.: 15.04.2021 14:43
W naszych domach jest to niezastąpiona propozycja wielkanocna, której nie potrafi odmówić żaden członek rodziny. Jeśli więc szukasz pomysłu na ciekawy przepis, jajka faszerowane w panierce, sprawdzą się w tej roli doskonale ?
Składniki:
- 10 szt. jajka ugotowane na twardo
- 3 łyżki majonez
- 60 g feta
- 30 g suszone pomidory
- 3 łyżki szczypiorek
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
- 1 szkl. mąka
- 1 szkl. bułka tarta
Sposób przygotowania: