Dziś przychodzimy z przepisem, dzięki któremu w błyskawicznym tempie i bezproblemowo przygotujesz przekąskę na słodko ? Słodkości w takim wydaniu pokocha każdy członek Twojej rodziny ❤️
Pyszności
15.04.2018 17:00
Składniki:
1 szt. ciasto francuskie
1 szt. jajko
15 g cukier brązowy
1 op. budyń Twój ulubiony
owoce Twoje ulubione
Sposób przygotowania:
1. Podziel ciasto francuskie na małe kwadraty. W połowie zrób otwory.
2. Następnie ułóż na blaszce do pieczenia pełne kwadraty. Rozprowadź na nich jajko i na wierzchu ułóż kwadraty z otworami. Ponownie rozsmaruj jajko i posyp brązowym cukrem.
3. Piecz ciastka przez 12 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza.
4. Kiedy ciastka będą się piekły, przygotuj ulubiony budyń, którym wypełnisz gotowe ciasteczka.
5. Na końcu udekoruj ulubionymi owocami :) I to wszystko!