Koktajle z żółtym Red Bullem

Na dobry początek weekendu przygotowaliśmy dla Was kolejną porcję fantastycznych koktajli. Tym razem naszą "bazą" był Red Bull Tropical Edition.

Obrazek
Pyszności

Jednocześnie czekamy na Wasze autorskie drinki z tym składnikiem. To jednak nie koniec dobrych wiadomości :) Dzieląc się z nami recepturą na pyszny koktajl, macie szansę wygrać nawet 2 100 zł!

Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie tutaj. Powodzenia :)

Składniki:

Piña Bull

  1. 20 ml syrop kokosowy
  2. 1 puszka Red Bull Tropical Edition
  3. 1 garść lód
  4. 1/2 połówki cytryna
  5. 120 g ananas

Energetyczne Smoothie

  1. 2 garści lód
  2. 200 g maliny
  3. 200 g arbuz
  4. 200 g winogrona bezpestkowe
  5. 150 g kiwi
  6. 200 g mango
  7. 200 g pomarańcza
  8. 1 puszka Red Bull Tropical Edition
Sposób przygotowania:

1. Przygotowane owoce obierz i podziel na mniejsze części.

Obrazek

2. Następnie wrzuć do blendera lód, wcześniej przygotowane składniki oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Zmiksuj.

Obrazek

3. I to wszystko :)

Obrazek

4. Do shakera wlej sok z połówki cytryny, syrop koksowy oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Wszystkie składniki delikatnie wymieszaj.

Obrazek

5. W zmrożonej szklance stwórz na przemian kilka warstw z lodu i pokrojonego w kostkę ananasa. Na samym końcu dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę.

Obrazek

6. I kolejny drink jest już gotowy :)

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Nie jabłka czy śliwki. Wrzucam do formy i zapiekam pod kruszonką
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Piję zamiast kawy. Subtelnie pobudza, ale maksymalnie poprawia koncentrację
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Japoński sekret gotowania ryżu. Nie klei się i nie zbryla, a jest idealnie sypki
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Nie musisz z nich usuwać ości. Te ryby są pyszne i nie kumulują metali ciężkich
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Miękkie, delikatne i puszyste ciasto, które pokochali Czesi. Zrobię na 1 listopada, zachwyci wszystkie ciotki
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Wygląda jak jadalna pieczarka. Ale to bardzo podstępny i niebezpieczny grzyb
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Zamiast kupować, robię sama. Pyszna i mam pewność, że wolna od szkodliwej chemii, a dzieci ją uwielbiają
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Tak przechowuję usmażone placki ziemniaczane. Nie tracą smaku i chrupkości nawet przez 3 dni
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Coraz rzadziej jemy tę zdrową rybę. W sosie smakuje rewelacyjnie
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Dodaj do gulaszu. Mięso w mig stanie się miękkie i wydobędziesz z niego najlepszy smak
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Pyszne i zdrowe mięso jemy tylko od święta. Nie jest naszpikowane hormonami i antybiotykami
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska
Tylko w tej temperaturze piekę kiełbasę. Smakuje jak prosto z ogniska