Lekarka pokazała, jak po 13-godzinnym dyżurze gotuje dla męża obiad. W sieci zawrzało

Lekarka wróciła z 13-godzinnej zmiany i od razu po wejściu do domu przygotowała mężowi obiad. Internet ma swoje zdanie na ten temat i nie omieszkał tego skomentować.

ObrazekLekarka ugotowała obiad dla męża po pracy (TikTok)
Paulina Hermann

Związki różnią się od siebie. Niektórzy wolą nowoczesne formy partnerstwa, inni preferują dzielenie obowiązków. Są jeszcze takie osoby, które od samego początku wybrały tradycyjny model rodziny. Wiecie, mąż gotuje, żona zajmuje się domem i dziećmi. Para, o której napiszemy łączy najciekawsze rzeczy z tych wszystkich światów. Ich małżeństwu bardzo daleko do tradycyjności.

Lekarka po 13-godzinnym dyżurze przygotowała obiad dla męża

Wiele pracujących żon na obiad zazwyczaj zamawia pizzę lub kebaba. Komu chciałoby się stać przy garach po 8 lub 10 godzinach pracy? Meli ma jednak inne zdanie. Nie będzie zamawiać fast foodów, woli ugotować coś sama. Na swoim TikToku, który nazwała @dr.shanmd, opublikowała film, na którym przygotowuje mężowi pyszną i pożywną rybkę. Była po 13-godzinnej zmianie w pracy. Tutaj musimy podkreślić, że Meli jest chirurgiem.

Lekarka nie tylko przygotowywała obiad, ale w międzyczasie sprawdzała na laptopie rzeczy związane z pracą. Wygląda to niesamowicie, prawda? Wielu internautów jest zachwyconych jej zorganizowaniem i chęcią do wykonywania ciężkiej pracy. Nic dziwnego, robi to ogromne wrażenie.

Nie wszystkim się to podoba

Jak jest na TikToku, wszyscy wiemy. Każdy może wyrazić swoją opinię, ale czasem przechodzą one wszelkie granice. Na Meli i jej męża wylał się hejt. Użytkownicy platformy nie potrafili zrozumieć układu, jaki mają małżonkowie. "Czy mąż siedzi na kanapie i nic nie robi, kiedy lekarka gotuje?" - zastanawiali się. Jak to w ogóle możliwe, że kobieta robi wszystko?

Obrazek
Lekarka była po 13 godzinach dyżuru (TikTok)

Mel postanowiła wyłączyć komentarze i nagrała kolejny filmik, w którym odpowiada na zadawane pytania. Stwierdziła w nim, że nie lubi kuchni męża i woli sama gotować w czasie, gdy on się wyleguje na kanapie. Zapewniła jednak, że mężczyzna pomaga jej w innych czynnościach.

- Musicie to zaakceptować. Wybaczcie - powiedziała na końcu swojego filmiku.

Wybrane dla Ciebie

Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Prawdziwe śląskie smaki bez ściemy. Za ten gratis do zamówienia, przymykamy oko na rachunek
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Są lepsze niż mielone, a nie mają mięsa. Do roladek dodaję śniadaniowe płatki
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Wiele osób nawet nie kojarzy nazwy. Na Kresach to prawdziwy przysmak
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Ewa Wachowicz robi obłędne udka. Mięso jest tak delikatne i soczyste, że samo odchodzi od kości
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Są równocześnie słodkie i napakowane białkiem. Przepis dostałam od cioci
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Rozpoczynam sezon i w weekend zrobię to ciasto marchewkowe. Jest puszyste i mięciutkie jak obłoczek
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Popisowa zupa, deser i zapas na zimę. Wachowicz o szparagówce, jakiej nie znacie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Przerażają i kuszą. Jarek Nowak spróbował, jak smakują części zwierząt, których większość nie tknie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ciocia z Podlasia poczęstowała mnie na wakacjach. Od tej pory robię je regularnie
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Ułóż w garnku wszystkie składniki i gotuj. Mięso będzie idealnie miękkie i rozpadnie się pod widelcem
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Pierwszy raz jadłam je w Zakopanem. Od tej pory robię je niemal co piątek
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku
Najlepsza wątróbka na świecie. Zawsze wychodzi mięciutka, soczysta i pełna smaku