PrzepisDania główneŁosoś z piekarnika ze szpinakowym farszem
Łosoś z piekarnika ze szpinakowym farszem
Pyszności
22.11.2020 17:00, aktual.: 24.11.2020 14:37
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Łosoś z piekarnika ze szpinakowym farszem skradnie Twoje serce od pierwszego kęsa. Z nami było tak samo. Po prostu nie ma innej opcji!
Farsz do łososia przygotowaliśmy w robocie kuchennym marki Philips.
Składniki:
Farsz szpinakowy
- 250 g serek śmietankowy
- 100 szkl. feta
- 1/2 szkl. mozzarella
- 100 g szpinak
- 2 łyżki oliwa z oliwek
Łosoś
- 4 szt. filety z łososia
- 2 łyżki oliwa z oliwek
- 1 łyżeczka tymianek
Sposób przygotowania: