Rozpoznajesz tego aniołka? Dziś jest gwiazdą kulinarną uwielbianą przez wielu Polaków

Magda Gessler w programie "Kuchenne Rewolucje" ustawia wszystkich po kątach. Kiedy była dzieckiem, wyglądała jak aniołek i nic nie wskazywało, że będzie taką surową restauratorką.

ObrazekMagda Gessler w dzieciństwie, fot. Facebook
Paulina Hermann

Uwielbia ją wielu Polaków. Od lat jej twarz kojarzy się z programami kulinarnymi i dobrym jedzeniem. Pomogła wielu restauracjom stanąć na nogi. Ma też ciekawy charakter i ogromną charyzmę. Jak mówiła Solejukowa z "Rancza": "to ta z loczkami, co tak wszystkim rzuca i rozstawia po kątach".

Magda Gessler w dzieciństwie wyglądała jak mały aniołek

Restauratorka dzieli się historiami ze swojego życia i często publikuje różne zdjęcia. Mieliśmy okazję zobaczyć, jakie potrawy gotuje, gdzie lubi przebywać i jak wygląda jej typowy dzień. Chętnie chwali się też swoimi wnukami. Bycie babcią było jej największym marzeniem. A jak wyglądała jako dziecko?

Obrazek
Magda Gessler (instagram)

Nie musimy się nad tym zastanawiać, bo słynna restauratorka opublikowała kilka zdjęć z czasów swojego dzieciństwa. Pokazała fotkę z pierwszego paszportu, którą podpisała:

"Nadal jestem młoda... :))))".

Nie jest ważne, ile się ma lat, ważne jest to, na ile się czuje - mówi pewne porzekadło. Od razu można zauważyć, że jedna rzecz nie zmieniła się z biegiem lat. Magda Gessler od zawsze była posiadaczką bujnych loków, które od razu zwracają uwagę.

"W stroju Hiszpanki"

Restauratorka pokazała także swoją fotografię z nieco późniejszego okresu. Pozowała na nim w stroju hiszpańskiej dziewczyny. W oczy rzucają się przede wszystkim loki oraz wyraziste spojrzenie. Pani Gessler chciała także zobaczyć, jak jej fani wyglądali jako dzieci.

"Przeglądam stare zdjęcia i co widzę? Pokażcie wasze zdjęcia z dzieciństwa" - napisała w poście.

Komentujący pod niebiosa wychwalali urodę restauratorki. Niektórzy uznali nawet, że "kiedyś kobiety były piękniejsze". Kto by pomyślał, że z tak spokojnie wyglądającej dziewczynki wyrośnie surowa prowadząca "Kuchennych Rewolucji", która często wywołuje strach we właścicielach restauracji.

Wybrane dla Ciebie

Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Ta moda powraca co sezon. Specjaliści ostrzegają przed konsekwencjami
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Uważany za jednego z najpyszniejszych i najzdrowszych grzybów. Zostawia w tyle nawet prawdziwka
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Zaplanuj zbiory już teraz. Wspomoże wątrobę i walkę z jesiennym przeziębieniem
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Znudziła mi się pizza na cienkim spodzie. Ta jest bardziej puszysta i smakuje jeszcze lepiej
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Z resztek ziemniaków robię krokiety. Z prostym sosem smakują jak marzenie
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Gdy mam ochotę na pączki, wybieram te. Są jeszcze lepsze niż z różą
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Dodaj dwie łyżki do ogórkowej. Rodzina okrzyknie cię mistrzem garnków
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
Daria na grzybobraniu. Sprawdziła ile grzybów można zebrać w godzinę
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
To sekret cukierników. Nie rozpuści się nawet na gorącej cynamonce
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Popularna alternatywa dla sosu pomidorowego. Pizza jedna z najlepszych, jakie jadłam
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Do pizzy dodaję sezonowe warzywo. Przyjemnie słodkie, ale nie przytłacza
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę
Pomidory faszeruję i wrzucam do piekarnika. Wychodzi pyszna przekąska na każdą imprezę