Rozpoznajesz tego aniołka? Dziś jest gwiazdą kulinarną uwielbianą przez wielu Polaków

Magda Gessler w programie "Kuchenne Rewolucje" ustawia wszystkich po kątach. Kiedy była dzieckiem, wyglądała jak aniołek i nic nie wskazywało, że będzie taką surową restauratorką.

ObrazekMagda Gessler w dzieciństwie, fot. Facebook
Paulina Hermann

Uwielbia ją wielu Polaków. Od lat jej twarz kojarzy się z programami kulinarnymi i dobrym jedzeniem. Pomogła wielu restauracjom stanąć na nogi. Ma też ciekawy charakter i ogromną charyzmę. Jak mówiła Solejukowa z "Rancza": "to ta z loczkami, co tak wszystkim rzuca i rozstawia po kątach".

Magda Gessler w dzieciństwie wyglądała jak mały aniołek

Restauratorka dzieli się historiami ze swojego życia i często publikuje różne zdjęcia. Mieliśmy okazję zobaczyć, jakie potrawy gotuje, gdzie lubi przebywać i jak wygląda jej typowy dzień. Chętnie chwali się też swoimi wnukami. Bycie babcią było jej największym marzeniem. A jak wyglądała jako dziecko?

Obrazek
Magda Gessler (instagram)

Nie musimy się nad tym zastanawiać, bo słynna restauratorka opublikowała kilka zdjęć z czasów swojego dzieciństwa. Pokazała fotkę z pierwszego paszportu, którą podpisała:

"Nadal jestem młoda... :))))".

Nie jest ważne, ile się ma lat, ważne jest to, na ile się czuje - mówi pewne porzekadło. Od razu można zauważyć, że jedna rzecz nie zmieniła się z biegiem lat. Magda Gessler od zawsze była posiadaczką bujnych loków, które od razu zwracają uwagę.

"W stroju Hiszpanki"

Restauratorka pokazała także swoją fotografię z nieco późniejszego okresu. Pozowała na nim w stroju hiszpańskiej dziewczyny. W oczy rzucają się przede wszystkim loki oraz wyraziste spojrzenie. Pani Gessler chciała także zobaczyć, jak jej fani wyglądali jako dzieci.

"Przeglądam stare zdjęcia i co widzę? Pokażcie wasze zdjęcia z dzieciństwa" - napisała w poście.

Komentujący pod niebiosa wychwalali urodę restauratorki. Niektórzy uznali nawet, że "kiedyś kobiety były piękniejsze". Kto by pomyślał, że z tak spokojnie wyglądającej dziewczynki wyrośnie surowa prowadząca "Kuchennych Rewolucji", która często wywołuje strach we właścicielach restauracji.

Wybrane dla Ciebie
Prawie wszyscy smażą grzyby w ten sposób. Tylko najlepsze gospodynie wiedzą, że to prosta droga do katastrofy
Prawie wszyscy smażą grzyby w ten sposób. Tylko najlepsze gospodynie wiedzą, że to prosta droga do katastrofy
Nie bawię się w dekorowanie pierników. Zanurzam w czekoladowej glazurze i gotowe
Nie bawię się w dekorowanie pierników. Zanurzam w czekoladowej glazurze i gotowe
Nie eksperymentuję ze śledziami. Rok temu moczyłam je w ten sposób i wyszły doskonałe
Nie eksperymentuję ze śledziami. Rok temu moczyłam je w ten sposób i wyszły doskonałe
Siostra Anastazja dodaje do farszu do uszek. Wychodzi pełen smaku i kremowy
Siostra Anastazja dodaje do farszu do uszek. Wychodzi pełen smaku i kremowy
To najlepszy farsz do pierogów na wigilię. Kapusta jest miękka, delikatna, ale nie brakuje jej smaku
To najlepszy farsz do pierogów na wigilię. Kapusta jest miękka, delikatna, ale nie brakuje jej smaku
Żadna woda czy mleko. Wybieram inny płyn do moczenia i suszone grzyby są mięciutkie, a smak jeszcze wyraźniejszy
Żadna woda czy mleko. Wybieram inny płyn do moczenia i suszone grzyby są mięciutkie, a smak jeszcze wyraźniejszy
Odkąd zrobiłam pierwszy raz, rodzina nie chce słyszeć o innym. Jest tak kremowy i delikatny, że rozpływa się w ustach
Odkąd zrobiłam pierwszy raz, rodzina nie chce słyszeć o innym. Jest tak kremowy i delikatny, że rozpływa się w ustach
Kiedy stawiam na stolę tę sałatkę, wszyscy się uśmiechają. Jest hitem każdego spotkania rodzinnego
Kiedy stawiam na stolę tę sałatkę, wszyscy się uśmiechają. Jest hitem każdego spotkania rodzinnego
Na święta zrobię ten szybki deser. Potrzeba tylko kilku składników, a jest puszysty jak obłoczek
Na święta zrobię ten szybki deser. Potrzeba tylko kilku składników, a jest puszysty jak obłoczek
Czekoladowe ciasto przekładam pysznym kremem. Wszyscy pytają o ten przepis
Czekoladowe ciasto przekładam pysznym kremem. Wszyscy pytają o ten przepis
Nigdy nie dodawaj do sałatki jarzynowej. Szybko skiśnie i się zepsuje
Nigdy nie dodawaj do sałatki jarzynowej. Szybko skiśnie i się zepsuje
W latach 90. nie mogło zabraknąć jej na imprezowym stole. Na pewno zrobię ją w święta
W latach 90. nie mogło zabraknąć jej na imprezowym stole. Na pewno zrobię ją w święta
NIE WYCHODŹ JESZCZE! MAMY COŚ SPECJALNIE DLA CIEBIE 🎯