PrzepisPrzekąskiMięsne sakiewki z ciasta francuskiego
Mięsne sakiewki z ciasta francuskiego
Mięsne sakiewki z ciasta francuskiego z dodatkiem cheddara. I nie trzeba nic więcej, aby przygotować idealną przekąskę na każdą okazję.
Pyszności
19.07.2021 | aktual.: 20.07.2021 10:49
Mini sakiewki upiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.
Składniki:
- 1 szt. ciasto francuskie
- 500 g mielone mięso wołowe
- 8 szt. cheddar małe kwadraciki
- 1/2 szt. natka pietruszki posiekana
- 1 łyżeczka suszony czosnek
- 1 łyżeczka cebula granulowana
- 1 łyżeczka sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 1 łyżeczka majeranek
- 1 łyżeczka słodka papryka
- 1 szt. jajko
Sposób przygotowania: