Mini serniczki z łososiem totalnie skradły nasze serca. Kremowa konsystencja w połączeniu z solonymi krakersami i pyszną rybą to po prostu strzał w 10! Zresztą sama się o tym przekonaj i zapoznaj się z całą recepturą!
1. W blenderze połącz ze sobą: serek śmietankowy, koperek, awokado, sok z limonki i sól. Dzięki temu zabiegowi, w szybki i prosty sposób uzyskasz kremową konsystencję.
2. Teraz podziel papier do pieczenia na 6 poziomych pasów, które ułatwią Ci przygotowanie mini serniczków.
3. W misce połącz rozdrobnione krakersy i roztopione masło. I bazę na spód masz już gotową.
4. W okrągłej formie umieść wcześniej przygotowany papier. Teraz zrób spód z krakersów i na wierzchu rozprowadź serową mieszankę. Powtórz kilka razy, po czym wstaw przekąski do lodówki na 4 godziny.
5. Gotowe serniczki ozdób przy pomocy łososia i świeżego koperku. Smacznego!