To ona wygrała pierwszego MasterChefa Juniora. "Wyrosła na piękną kobietę"

Natalia Paździor to pierwsza zwyciężczyni polskiej edycji MasterChef Junior. Od tego czasu minęło już siedem lat i dziewczynka zmieniła się nie do poznania.

ObrazekZrzut z ekranu/TVN Master Chef
Ewa

"MasterChef Junior" to jeden z popularniejszych programów kulinarnych na całym świecie. Zmagania małych kucharzy śledziły tysiące widzów przed telewizorami, trzymając kciuki za swojego faworyta. Nagrodą dla zwycięzcy jest specjalna statuetka oraz nagroda pieniężna. Triumfatorką pierwszej edycji została Natalia Paździor, sympatyczna dwunastolatka ze Zbludowic koło Buska-Zdroju. Od finału minęło już 7 lat - zobacz, jak zmieniła się laureatka.

Natalia Paździor zwyciężczynią pierwszej edycji

"MasterChef Junior" to program, który wywołał spore zaskoczenie w wielu domach. Okazało się, że dzieci potrafią gotować i to nawet lepiej niż niektórzy dorośli. Uczestnicy zaskakiwali jurorów niebanalnymi pomysłami, niesamowitą kreatywnością i pysznymi przepisami z autorski sznytem. Zwycięzca mógł być jednak tylko jeden. A właściwie zwyciężczyni, bo w 2016 roku laureatką została Natalia Paździor. W jej finałowym menu degustacyjnym można było znaleźć między innymi przegrzebki z salsą z mango i awokado, comber z królika w towarzystwie kurek, szparagów, kluseczek i sosu maślano-winnego czy też sorbet jabłkowo-gruszkowy z polewą krówkową. Pracowitość i talent dziewczynki sprawiły, że statuetka powędrowała prosto w jej ręce.

Natalia Paździor- Pyszności; źródło: MasterChef Junior (Facebook)
Natalia Paździor- Pyszności; źródło: MasterChef Junior (Facebook)

Jak dziś wygląda Natalia z MasterChefa?

Minęło już 7 lat od emisji programu. Jak potoczyły się losy pierwszej zwyciężczyni? Aktywnie działa w mediach społecznościowych - na Instragramie zebrała 100 tysięcy obserwujących, na TikToku z kolei śledzi ją ponad 350 tysięcy osób. Tuż po zakończeniu pierwszej edycji dzieliła się przepisami i trikami, jednak z biegiem czasu jej profil całkowicie zmienił treść. Udostępnia tam głównie swoje zdjęcia oraz filmiki nawiązujące do popularnych trendów w sieci.

Podczas oglądania jej zdjęć aż ciężko uwierzyć, że to ta sama osoba. Z dziewczynki stała się młodą dziewczyną, która w tym roku podchodzi do egzaminów maturalnych.

Przecież ty przed chwilą wygrałaś "Masterchefa" a teraz masz studniówkę. Jak to szybko leciMała sympatyczna dziewczynka z "MasterChefa" wyrosła na piękną kobietę - piszą internauci.
Wybrane dla Ciebie
Bułgarzy sypią do wszystkiego. Potrafi rozruszać najbardziej leniwe jelita
Bułgarzy sypią do wszystkiego. Potrafi rozruszać najbardziej leniwe jelita
Jak zrobić barszcz świąteczny, który ma rubinowy kolor? Zdradzamy sekret
Jak zrobić barszcz świąteczny, który ma rubinowy kolor? Zdradzamy sekret
Świąteczne marnowanie żywności w Polsce – alarmujące dane
Świąteczne marnowanie żywności w Polsce – alarmujące dane
Na tym europejskim jarmarku królują słodkości, ale po polską przekąskę i tak ustawiają się kolejki
Na tym europejskim jarmarku królują słodkości, ale po polską przekąskę i tak ustawiają się kolejki
Już nie tylko w śmietanie czy occie. Popularną rybkę dodaję do sałatki
Już nie tylko w śmietanie czy occie. Popularną rybkę dodaję do sałatki
Tę zupę przyrządzali nasi dziadkowie w Wigilię. Dziś mało kto o niej pamięta
Tę zupę przyrządzali nasi dziadkowie w Wigilię. Dziś mało kto o niej pamięta
Wigilijne pierogi, które smakują jak u babci. Sekretny składnik zmienia wszystko
Wigilijne pierogi, które smakują jak u babci. Sekretny składnik zmienia wszystko
Nie kurczak, a inny drób to najlepsza baza na pasztet. Nie zapominam o konkretnym zestawie przypraw
Nie kurczak, a inny drób to najlepsza baza na pasztet. Nie zapominam o konkretnym zestawie przypraw
To ciasto króluje na świątecznym stole. Nie bez powodu ma taką nazwę
To ciasto króluje na świątecznym stole. Nie bez powodu ma taką nazwę
Śledzie z cebulką pójdą w odstawkę. Podobny, ale jeszcze lepszy smak da inne warzywo
Śledzie z cebulką pójdą w odstawkę. Podobny, ale jeszcze lepszy smak da inne warzywo
Nawet przeciwnicy chętnie spróbują. Trik, który niweluje brzydki zapaszek karpia wigilijnego
Nawet przeciwnicy chętnie spróbują. Trik, który niweluje brzydki zapaszek karpia wigilijnego
Magda Gessler robi najlepszy piernik. Jest miękki, delikatny i możesz go zrobić już przez świętami
Magda Gessler robi najlepszy piernik. Jest miękki, delikatny i możesz go zrobić już przez świętami
MOŻE JESZCZE JEDEN ARTYKUŁ? ZOBACZ CO POLECAMY 🌟