PrzepisPapryki faszerowane szpinakiem i pomidorami
Papryki faszerowane szpinakiem i pomidorami
Pyszności
27.05.2019 12:00, aktual.: 29.05.2020 14:31
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Czy maluch może pokochać papryki faszerowane? Oczywiście, że tak! Wystarczy umieścić w nich same rarytasy, którym z pewnością nie odmówi!
Tym razem postawiliśmy na szpinak i pomidory. To dopiero wystrzałowa kombinacja ?
Składniki:
- 2-3 szt. papryki
- 3 szt. pomidory
- 200 g serek śmietankowy
- 1/2 szkl. świeży szpinak
- 1 garść świeża bazylia
- 1 ząbek czosnek
- 1/4 szkl. orzeszki pini
- 2 łyżki oliwa z oliwek
Sposób przygotowania: