PrzepisPrzekąskiPasztecik z mięsno-grzybowym farszem
Pasztecik z mięsno-grzybowym farszem
Dziś przychodzimy do Was z pomysłem na pyszną przekąskę. Genialne paszteciki z mięsno-grzybowym farszem to prawdziwe "niebo w gębie", nic więc dziwnego, że ślinka cieknie na sam widok :)
Pyszności
28.01.2018 | aktual.: 29.01.2018 08:15
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Składniki:
- 2 szt. ciasto francuskie
- 400 g pierś z indyka pokrojona w kostkę
- 1/2 szt. czerwona papryka pokrojona w kostkę
- 150 g pieczarki pokrojone w paski
- 90 ml czerwone wino
- 150 g serek mascarpone
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
- 1 szt. jajko roztrzepane
Sposób przygotowania: