PrzepisPieczeń wołowa z ajvarem
Pieczeń wołowa z ajvarem
Pieczeń wołowa z ajwarem to nasza najnowsza propozycja na smaczne i ciekawie wyglądające danie. Ślinka cieknie od samego patrzenia!
Pyszności
29.01.2020 | aktual.: 07.09.2020 12:29
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Składniki:
- 800 g mielone mięso wołowe
- 2 łyżeczki suszone oregano
- 2 łyżeczki suszony czosnek
- 2 łyżeczki słodka papryka
- 1 łyżeczka sól
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 1 szt. bakłażan/cukinia
- 150 g pasta ajvar
- 4 szt. ser mozzarella plastry
- 2 łyżeczki granulowana cebula
Sposób przygotowania: