17 genialnych pomysłów na organizację kuchennych szuflad. Patenty na medal!

W kuchennych szufladach może kryć się nie lada bałagan. Dobra organizacja to podstawa! Mistrzami w tym są zdecydowanie właściciele tych szuflad.

Obrazek
Ewa

#1 Idealnie uporządkowane noże

Obrazek

#2 Szuflada perfekcjonisty

Obrazek

#3 Gotowy system

Obrazek

#4 Pojemniki to podstawa

Obrazek

#5 Chłodząca szuflada dla profesjonalnej kuchni

Obrazek

#6 Przyprawy pod ręką

Obrazek

#7 Wąska szafka

Obrazek

#8 Tuż pod ekspresem

Obrazek

#9 Herbaciany raj

Obrazek

#10 Talerze w równych rządkach

Obrazek

#11 Ciekawy patent

Obrazek

#12 Przypraw nie zabraknie

Obrazek

#13 Idealne rozwiązanie do większych akcesoriów i przyborów

Obrazek

#14 Piętrowa szuflada na sztućce

Obrazek

#14 Idealne miejsce do krojenia

Obrazek

#15 Szuflada narożna

Obrazek

#16 Organizacja pokrywek

Obrazek

#17 Sprytna szafka pod zlewem

Obrazek

#17 Szuflada z ładowarką

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Buraczki zasmażane zawsze robię z tym dodatkiem. Są smaczniejsze i zdrowsze
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Wiele osób kupuje taką białą kiełbasę. Nie każdy wie, czy należy ją gotować
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni