Praca marzeń naprawdę istnieje! Nutella poszukuje testerów smaków

Każdy z nas marzy o genialnej posadzie, która nie tylko pozwalałaby się nam utrzymać i rozwijać, ale też dostarczałaby nam wiele satysfakcji. I jak się okazuje, te wszystkie warunki mogą być spełnione jednocześnie. Skąd to wiemy? Znaleźliśmy ofertę pracy, która zawiera w sobie wszystkie te elementy.

Obrazek
Frania

Testowanie słodkości na okrągło

Firma Ferrero Rocher, która produkuje m.in. Nutellę, poszukuje 60 pracowników do testowania wyrobów cukierniczych. Co więcej, marka nie wymaga doświadczenia!

Obrazek

Istnieje jednak pewien haczyk. Aby rozpocząć pracę w firmie, należy przeprowadzić się do Włoch, bo to właśnie w tamtejszej filii swoje obowiązki będą wykonywać nowi pracownicy.

Trzymiesięczne szkolenie rozpoczyna się 30 września. Po tym okresie z 60 osób zostanie wybranych 20 pracowników, którzy otrzymają umowę o pracę w niepełnym wymiarze godzin. Będą pracować przez 2 dni w tygodniu po 2 godziny! Tak więc, słodkości nigdy im się nie znudzą ❤️

Chcielibyśmy zacząć pracę w takim miejscu już dziś, a Wy? ?
Wybrane dla Ciebie
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Kalafior duszę w takim sosie. Smakuje lepiej niż z bułką tartą i masłem
Nie lubisz pić kawy? Przygotuj napój, który szybko postawi cię na nogi
Nie lubisz pić kawy? Przygotuj napój, który szybko postawi cię na nogi
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Babcia gotowała co tydzień. Dziś mało osób robi tę prostą zupę
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Takie przekąski robiły nasze babcie na domówki. Przepis ma już 50 lat
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Kroje w paski i mieszam z majonezem. O wiele szybsza i smaczniejsza od jarzynowej
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Do śliwek dorzucam garść przypraw. Nudny kompot zamienia się w pyszny napój
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler
Zawsze robię na Wszystkich Świętych. W tym roku sięgnę po przepis Magdy Gessler
Zrób więcej i zamroź. Pyszny deser wyczarujesz w trzy minuty
Zrób więcej i zamroź. Pyszny deser wyczarujesz w trzy minuty
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Podaj jak pizzę lub do sałatki. W kuchni polskiej znane od średniowiecza
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Płatki owsiane nie dla każdego. Oto kto powinien z nich zrezygnować
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą
Wcale nie z łososia, lecz z innej ryby robię farsz do jajek. Każdego skuszą