PrzepisPrzekąskiPrzekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem

Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem

Przekąska z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem
Pyszności

11.05.2017 09:28, aktual.: 31.05.2017 15:09

Zalogowani mogą więcej

Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie przekąski z bagietki z trzema rodzajami sera i boczkiem.

Składniki:

  1. 1 szt. bagietka
  2. 8 plastrów cheddar
  3. 1 szt. mozzarella w zalewie
  4. 1 szt ser pleśniowy bleu
  5. 2 opakowanie boczek w plastrach
Sposób przygotowania:

1. Rozkrój bagietkę, a następnie włóż do niej ser cheddar, pokrojoną mozzarellę i ser pleśniowy.

Obraz

2. Zamknij bagietkę i owiń wokół niej plastry boczku. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz przez 20 minut.

Obraz

3. Po 20 minutach wyjmij bagietkę z piekarnika i pokrój ją na mniejsze kawałki.

Obraz
4. Smacznego!
Oceń jakość naszego artykułuTwoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Zobacz także