Publikacje autora Sebastian Lubera
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Sernik japoński puszysty jak obłoczek. Z owocami smakuje najlepiej
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Soczysty łosoś z grilla z aromatycznymi warzywami. Sekret smaku tkwi w marynacie
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Polędwiczka tak przygotowana jest krucha i soczysta. Całość dopełnia wyjątkowy farsz
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
W kilka minut robię zapiekankę ryżową. Bez piekarnika, bałaganu i długich przygotowań
Zapisz na później
Sebastian Lubera
Z serwisem Pyszności związany od 6 lat. Jego wykształcenie nie ma nic wspólnego z gotowaniem, ale gdy opuścił rodzinny dom, zamiast tęsknoty w sercu, znalazł… głód. W gotowaniu jego najlepszymi przyjaciółmi są nóż szefa kuchni i patelnia – bo im mniej naczyń do mycia, tym szczęśliwszy Sebastian. Kocha klasykę – polski schabowy w niedzielę to świętość, ale w jego menu znajdą się też smaki z całego świata. Gdy nie smakuje, gotuje i kombinuje to miesza się na parkiecie – bo prywatnie to zagorzały fan bachaty i salsy.