Pyszności
08.01.2018 17:00, aktual.: 08.01.2018 17:41
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Oto przepis na szpinakową roladę z pieczarkami. Jest nieskomplikowana, ponadto świetnie się prezentuje, a jej smak jest po prostu wyjątkowy.
Składniki:
- 1/2 szt. cebula posiekana
- 2 ząbki czosnek
- 4 szt. jajka z podziałem na żółtka i białka
- 100 g pieczarki pokrojone w kostkę
- 2 szt. marchew
- 450 g szpinak
- 60 g mąka
- 100 g bułka tarta
- 190 g żółty ser
- 1/2 łyżeczki gałka muszkatołowa
- 1 łyżeczka oregano
- 1 szczypta sól
- 1 szczypta pieprz
Sposób przygotowania: