PrzepisDeseryWłoskie kruche ciastka - cantuccini
Włoskie kruche ciastka - cantuccini
Włoskie kruche ciastka - cantuccini zachwycają nie tylko swoim smakiem, ale i wyglądem. Są idealnie chrupkie, kruche i pełne pysznych migdałów. Palce lizać!
Pyszności
30.11.2020 | aktual.: 30.11.2020 15:10
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Nasze ciasteczka przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.
Składniki:
- 450 g mąka pszenna
- 100 g migdały blanszowane
- 100 g migdały całe
- 3 szt. jajka
- 150 g cukier
- 60 g masło
- 1 łyżeczka proszek do pieczenia
- 1 łyżka skórka z pomarańczy
- 1 szczypta sól
Sposób przygotowania: