PrzepisZoodlowana cukinia z wołowiną
Zoodlowana cukinia z wołowiną
Cukinia na obiad. Tylko jak ją podać, aby nie było monotonnie i nudno? To bardzo proste! Połącz ją z wołowiną i nadaj jej ciekawe kształty. Sukces gwarantowany!
Pyszności
25.03.2020 | aktual.: 08.09.2020 15:31
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
W przygotowaniu pysznego obiadu pomógł nam Zoodler marki Philips.
Składniki:
- 300 g stek wołowy rostbef/antrykot
- 2 łyżki olej roślinny
- 2 łyżki przyprawa do wołowiny
- 1 szt. cukinia
- 1/2 szt. cebula
- 2 łyżki sezam
- 3 łyżki miód
Sposób przygotowania: