PrzepisZupyZupa cytrynowa z kalafiorem i rybą
Zupa cytrynowa z kalafiorem i rybą
Zupa cytrynowa z kalafiorem i rybą skutecznie rozgrzeje nawet w największą niepogodę, dlatego też nie może zabraknąć jej w Twoim jesiennym menu. Palce lizać ❤️
Pyszności
28.09.2019 | aktual.: 29.09.2020 17:36
Składniki:
- 3 łyżki oliwa z oliwek do smażenia
- 1/2 szt. cebula
- 3 szt. żółtka
- 100 g jarmuż posiekany
- 2 ząbki czosnek
- 4-5 szt. marchewki
- 1 szt. kalafior
- 1,5 l bulion warzywny
- 300 g filet z ryby
- 2 łyżki koperek posiekany
- 1 łyżka sól morska
- 1/2 łyżeczki pieprz
- 3 szt. cytryny sok
Sposób przygotowania: