Zrobiła sama płatki czekolady, które uformowała w kulę. Obserwuj, co stało się, kiedy polała je sosem
24.03.2016 14:47, aktual.: 10.05.2017 12:41
Zalogowani mogą więcej
Możesz zapisać ten artykuł na później. Znajdziesz go potem na swoim koncie użytkownika
Ann Reardon z kanału How to Cook To przychodzi z kolejnym magicznym przepisem! Ponad 5 milionów ludzi zachwyca się tą recepturą. Deser, który nie tylko wygląda zjawiskowo, ale równie dobrze smakuje. Czekoladowy kwiat został wymyślony przez szefa kuchni Joaquim Sousa. Dzięki swoim umiejętnościom Ann może zrobić to samo u siebie w domu. I mało tego - pokaże, jak wykonać to krok po kroku! Najbardziej efektowny moment następuje wtedy, gdy wlewa się krem, a czekoladowe płatki otwierają się, ukazując przepiękne wnętrze.
Oczywiście nie ma wątpliwości, że ten deser wymaga czasu, zdolności i cierpliwości. Ale czy nie warto poświęcić się i zrobić coś z najwyższej półki?
Czy kiedykolwiek próbowałeś zrobić coś równie skomplikowanego? Daj znać w komentarzu.