Nagłe zniknięcie Magdy Gessler podczas kręcenia "Kuchennych rewolucji". Lokal wydał komunikat

Magda Gessler przyjechała rewolucjonizować jedną z łódzkich restauracji. Świadkowie donieśli, że nagranie programu "Kuchenne rewolucje" nagle przerwano, a lokal zaczął działać po staremu. Co takiego się wydarzyło?

Magda Gessler przy stoleMagda Gessler przy stole
Źródło zdjęć: © YouTube

"Kuchenne rewolucje" to jeden z najpopularniejszych programów rozrywkowych w Polsce. Format programu opiera się na amerykańskim "Kitchen nightmares", który prowadzony był przez Gordona Ramsaya, najbardziej utytułowanego szefa kuchni na świecie.

Na początku września rozpocznie się emisja 27. sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler, prowadząca program niedawno odwiedziła jedną z łódzkich restauracji. Jednak nagrania przerwano po zaledwie dwóch dniach. Co wydarzyło się w "Hot Devil Pizza", że rewolucja stanęła w miejscu?

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Mus czekoladowy

Nagrania "Kuchennych rewolucji" przerwano po zaledwie dwóch dniach. Co takiego wydarzyło się na planie?

Pizzeria "Hot Devil Pizza" miała przejść rewolucję. Prace na planie przerwano 19 lipca, zaledwie dwa dni po rozpoczęciu nagrań, a w ten sam dzień lokal zaczął działać tak jak wcześniej. Wiele osób zastanawiało się, co takiego wydarzyło się w restauracji, że Magda Gessler ją opuściła bez słowa wyjaśnienia.

Pięć dni później właściciele pizzerii opublikowali komunikat na Facebooku.

"Jesteśmy w trakcie naszej Przygody. Nie możemy na razie udzielić żadnych informacji. Jednakowoż informujemy, że zapraszamy na pizzę. Wszystko wyjaśni się niebawem" - mogliśmy przeczytać.

Okazało się, że prace przerwano z powodu hospitalizacji Magdy Gessler, która przeszła operacje wycięcia wyrostka robaczkowego, o czym później poinformowała sama zainteresowania.

Co dalej z rewolucją w "Hot Devil Pizza" w Łodzi?

Dziennikarzom "Gazety Wyborczej" udało się ustalić, że nagrania w łódzkiej pizzerii wznowiono 29 sierpnia. Ekipa miała pracować do późnych godzin nocnych. Na ten moment nie widać, żeby szyld restauracji miał ulec zmianie, co jest jednym ze stałych elementów show. Wiadomo jednak, że uroczysta kolacja wieńcząca rewolucje odbyła się 30 sierpnia, a dzień później można było już zamawiać pizzę autorstwa Magdy Gessler. Jak potoczyły się losy lokalu? Tego dowiemy się po 7 września, kiedy ruszy nowy sezon programu.

Wybrane dla Ciebie

To ulubione danie Ireny Santor. Niewielu wie, jakie naprawdę ma właściwości
To ulubione danie Ireny Santor. Niewielu wie, jakie naprawdę ma właściwości
Wilgotne, pulchne i pachnące wanilią. W PRL-u było przysmakiem
Wilgotne, pulchne i pachnące wanilią. W PRL-u było przysmakiem
Od lat Polacy dodają ją do rosołu. Teraz już wiemy, że szkodzi, ale wciąż to robimy
Od lat Polacy dodają ją do rosołu. Teraz już wiemy, że szkodzi, ale wciąż to robimy
Jemy na śniadanie i dajemy dzieciom, myśląc, że są zdrowe. Skok cukru gwarantowany
Jemy na śniadanie i dajemy dzieciom, myśląc, że są zdrowe. Skok cukru gwarantowany
Wyjątkowo delikatne i soczyste mięso. Kiedyś tylko na królewskich stołach, dziś całkiem zapomniane
Wyjątkowo delikatne i soczyste mięso. Kiedyś tylko na królewskich stołach, dziś całkiem zapomniane
Turecki deser z semoliną. Mała porcja całkowicie wystarcza do kawy
Turecki deser z semoliną. Mała porcja całkowicie wystarcza do kawy
Spróbujesz raz i będziesz robić codziennie. Kawa z tym dodatkiem smakuje jak deser
Spróbujesz raz i będziesz robić codziennie. Kawa z tym dodatkiem smakuje jak deser
Wszystkie składniki wrzucam do rękawa i piekę. Pyszny obiad dla całej rodziny bez dużego nakładu pracy
Wszystkie składniki wrzucam do rękawa i piekę. Pyszny obiad dla całej rodziny bez dużego nakładu pracy
Pierwszy raz spróbowałam w Wetlinie. Zdobyłam przepis i smażę w każdy weekend
Pierwszy raz spróbowałam w Wetlinie. Zdobyłam przepis i smażę w każdy weekend
W ostatni weekend wywołało sporo emocji przy stole. Ostatni kawałek był na wagę złota
W ostatni weekend wywołało sporo emocji przy stole. Ostatni kawałek był na wagę złota
Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę śliwki. Jakie są zdrowsze: świeże czy suszone?
Katarzyna Bosacka wzięła pod lupę śliwki. Jakie są zdrowsze: świeże czy suszone?
Ten deser smakuje jak grzeszna rozpusta. Lepiej od razu zrób podwójną porcję
Ten deser smakuje jak grzeszna rozpusta. Lepiej od razu zrób podwójną porcję