Nagłe zniknięcie Magdy Gessler podczas kręcenia "Kuchennych rewolucji". Lokal wydał komunikat

Magda Gessler przyjechała rewolucjonizować jedną z łódzkich restauracji. Świadkowie donieśli, że nagranie programu "Kuchenne rewolucje" nagle przerwano, a lokal zaczął działać po staremu. Co takiego się wydarzyło?

Magda Gessler przy stoleMagda Gessler przy stole
Źródło zdjęć: © YouTube

"Kuchenne rewolucje" to jeden z najpopularniejszych programów rozrywkowych w Polsce. Format programu opiera się na amerykańskim "Kitchen nightmares", który prowadzony był przez Gordona Ramsaya, najbardziej utytułowanego szefa kuchni na świecie.

Na początku września rozpocznie się emisja 27. sezonu "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler, prowadząca program niedawno odwiedziła jedną z łódzkich restauracji. Jednak nagrania przerwano po zaledwie dwóch dniach. Co wydarzyło się w "Hot Devil Pizza", że rewolucja stanęła w miejscu?

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Mus czekoladowy

Nagrania "Kuchennych rewolucji" przerwano po zaledwie dwóch dniach. Co takiego wydarzyło się na planie?

Pizzeria "Hot Devil Pizza" miała przejść rewolucję. Prace na planie przerwano 19 lipca, zaledwie dwa dni po rozpoczęciu nagrań, a w ten sam dzień lokal zaczął działać tak jak wcześniej. Wiele osób zastanawiało się, co takiego wydarzyło się w restauracji, że Magda Gessler ją opuściła bez słowa wyjaśnienia.

Pięć dni później właściciele pizzerii opublikowali komunikat na Facebooku.

"Jesteśmy w trakcie naszej Przygody. Nie możemy na razie udzielić żadnych informacji. Jednakowoż informujemy, że zapraszamy na pizzę. Wszystko wyjaśni się niebawem" - mogliśmy przeczytać.

Okazało się, że prace przerwano z powodu hospitalizacji Magdy Gessler, która przeszła operacje wycięcia wyrostka robaczkowego, o czym później poinformowała sama zainteresowania.

Co dalej z rewolucją w "Hot Devil Pizza" w Łodzi?

Dziennikarzom "Gazety Wyborczej" udało się ustalić, że nagrania w łódzkiej pizzerii wznowiono 29 sierpnia. Ekipa miała pracować do późnych godzin nocnych. Na ten moment nie widać, żeby szyld restauracji miał ulec zmianie, co jest jednym ze stałych elementów show. Wiadomo jednak, że uroczysta kolacja wieńcząca rewolucje odbyła się 30 sierpnia, a dzień później można było już zamawiać pizzę autorstwa Magdy Gessler. Jak potoczyły się losy lokalu? Tego dowiemy się po 7 września, kiedy ruszy nowy sezon programu.

Wybrane dla Ciebie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
Tak łatwo obniżysz kaloryczność ziemniaków. Wielu nawet nie wie
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
W Polsce wciąż mało znane. Pełne białka, a ich wpływ na leniwe jelita jest nieoceniony
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Dodaję do herbaty. Jesienią przyjemnie rozgrzewa i pobudza metabolizm
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe
Zamiast pół dnia lepić pierogi, robię te kotlety. Kilka chwil i gotowe
W piątki często podaję na kolację. Są zdrowe i wyjątkowo smakują
W piątki często podaję na kolację. Są zdrowe i wyjątkowo smakują
Obtaczam ziemniaczki i piekę. Tak pyszne, że nikt nawet nie prosi o mięso czy inne dodatki
Obtaczam ziemniaczki i piekę. Tak pyszne, że nikt nawet nie prosi o mięso czy inne dodatki
Do herbaty robię cytryny w syropie. Jesienią i zimą nie ma nic lepszego do herbaty
Do herbaty robię cytryny w syropie. Jesienią i zimą nie ma nic lepszego do herbaty
Spróbowałam greckiej jajecznicy. Teraz o klasycznej nawet nie chce słyszeć
Spróbowałam greckiej jajecznicy. Teraz o klasycznej nawet nie chce słyszeć
Czesi zamiast wyrzucać, robią z niego knedliki. Wychodzą mięciutkie jak poduszeczki
Czesi zamiast wyrzucać, robią z niego knedliki. Wychodzą mięciutkie jak poduszeczki
Usmażyłam proste placuszki z rybą. Nie sądziłam, że zrobią aż takie wrażenie
Usmażyłam proste placuszki z rybą. Nie sądziłam, że zrobią aż takie wrażenie
Na Wszystkich Świętych tylko wkładam do piekarnika. Ten obiad świetnie rozgrzewa po przyjściu z cmentarza
Na Wszystkich Świętych tylko wkładam do piekarnika. Ten obiad świetnie rozgrzewa po przyjściu z cmentarza
W innych krajach kochają to mięso. Polacy za bardzo go nie znają i nie wiedzą, że jest aż tak smaczne i cenione
W innych krajach kochają to mięso. Polacy za bardzo go nie znają i nie wiedzą, że jest aż tak smaczne i cenione