8 pysznych pomysłów na tiramisu, którymi zachwycisz swoich gości

Tiramisu to włoski deser, który kochają chyba wszyscy. Mamy dla Ciebie kilka pomysłów na jego serwowanie.

Obrazek
Ewa

#1 Tiramisu w nowej odsłonie

Pyszna wariacja, która wcale nie odbiega daleko od oryginału.

Obrazek

#2 Sernik na zimno a'la tiramisu

Genialne tiramisu i sernik na zimno w jednym. Takiej kombinacji nie da się oprzeć.

Obrazek

#3 Owocowe tiramisu

Tiramisu wzbogacone owocami to coś, co kocham. Świetny deser również dla juniora.

Obrazek

#4 Tiramisu w tortownicy

Porządna dawka słodyczy! Świetnie zastąpi klasyczny tort urodzinowy.

Obrazek

#5 Ciasteczkowe tiramisu bez pieczenia

Czekoladowe ciasteczka w tiramisu? To nie może smakować źle!

Obrazek

#6 Fitowe tiramisu z kremowym tofu

Tiramisu w zdrowszej, wegańskiej wersji? Poproszę o dwa kawałki!

Obrazek

#7 Naleśnikowe tiramisu

Naleśniki świetnie będą pasowały do pysznego kremu z dodatkiem kawy.

Obrazek

#8 Babeczki tiramisu

Kochamy babeczki! Zawsze znikają w kilka chwil, bo każdy chętnie sięga za porcję słodkości.

Obrazek
Wybrane dla Ciebie
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Gessler sypie do kopytek. Wychodzą puszyste jak chmurka
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Mówi się o nich "ubogie kotlety", ale są smaczne. Zrobisz je za grosze
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Dodaj łyżkę do marynaty. Mięso będzie kruche jak nigdy wcześniej
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Te produkty mogą zastąpić masło. Nadają odpowiednią konsystencję daniom i chrupkość wypiekom
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Na Wszystkich Świętych robię dużą miskę. Ta sałatka znika szybciej ze stołu niż jarzynowa
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Biorę serek wiejski, jajka i banana. Po chwili mam placki, które rozpływają się w ustach
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Gołąbki bez zawijania przygotowuję z taką kaszą. Nie narobię się, a jest co jeść przez 2 dni
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Mizerię po azjatycku robię przez cały rok. Bardziej chrupiącej nie jadłam nigdy wcześniej
Żadna chrupiąca panierka. Schabowe robię po parysku i każdy sięga po dokładkę
Żadna chrupiąca panierka. Schabowe robię po parysku i każdy sięga po dokładkę
Światowa gwiazda w polskim barze mlecznym. "Niczym się nie wyróżniała"
Światowa gwiazda w polskim barze mlecznym. "Niczym się nie wyróżniała"
Zrobię do sałatek na Halloween. Tureckie kulki zawsze cieszą się dużym powodzeniem
Zrobię do sałatek na Halloween. Tureckie kulki zawsze cieszą się dużym powodzeniem
W lasach jest go od groma. Po wysuszeniu sprawdzi się jako przyprawa
W lasach jest go od groma. Po wysuszeniu sprawdzi się jako przyprawa