Publikacje autora Sebastian Lubera
Wróć do góry
Materiał sponsorowany
Pasztet z indyka pieczony z jajkami smakuje obłędnie. To idealny przepis na Wielkanoc
Zapisz na później
Materiał sponsorowany
Kotlety mielone w niecodziennym wydaniu. Soczyste mięso z warzywami rozpłynie się w ustach
Zapisz na później
Sebastian Lubera
Z serwisem Pyszności związany od 6 lat. Jego wykształcenie nie ma nic wspólnego z gotowaniem, ale gdy opuścił rodzinny dom, zamiast tęsknoty w sercu, znalazł… głód. W gotowaniu jego najlepszymi przyjaciółmi są nóż szefa kuchni i patelnia – bo im mniej naczyń do mycia, tym szczęśliwszy Sebastian. Kocha klasykę – polski schabowy w niedzielę to świętość, ale w jego menu znajdą się też smaki z całego świata. Gdy nie smakuje, gotuje i kombinuje to miesza się na parkiecie – bo prywatnie to zagorzały fan bachaty i salsy.